lauantai 14. tammikuuta 2017

Homemade kasvonaamio ja kosmetiikkaa   

Innostuin tekemään kotitekoisen kasvonaamion! 
Näitä on ihan kiva tehdä välillä. Netistä löytyy hyviä ohjeita.

Ihan hyvä idea jos ei jaksa lähteä kauppaan hypistelemään purkkeja tai jos on vaikka unohtanut kasvonaamion tai kuorintavoiteen ostosreissulla.
Epäpuhtaalle ja sekaiholle sopii hyvin tekemäni Kiivi naamio, virkistää ja puhdistaa hyvin ihohuokoset.

Tässä ohje:

1. Viipaloi yksi kiivi pieneksi tai käytä se tehosekoittimessa.
2. Lisää hyppysellinen ruokasuolaa seokseen
3.Levitä seos kasvoille tasaisesti välttäen silmänympärysihoa(koko satsia ei tarvitse yhdellä kerralla laittaa, tästä riittää ainakin kolmelle) Anna vaikuttaa 10-15min.
4.Huuhtele lämpöisellä vedellä.


 


Löysin tänään ihanan ja tehokkaasti kosteuttavan huulivoiteen Kärkkäisiltä! Vitalis Lip Lover Caramel on sävyttävä huulivoide(hyvin pieni sävy). Tämä sisältää karitevoita ja mehiläisvahaa ja antaa pitkäkestoisen suojan ja pehmeyden tunteen. Olen etsinyt sitä täydellistä huulivoidetta ja nyt löysin sen💛. Suosittelen!


Meikkipussi on hyvä käydä välillä läpi. Itse pesen siveltimiä ihan käsisaippualla ja heitän liian pitkään pussissa olleet luomivärit ihan raa-asti roskiin.
Tänään innostuin käymään minun pikku meiikilootani läpi, kyllä löytyi taas kaikennäköistä! On ihan hyvä käydä välillä ostelemassa vaatteita ja meikkejä niin samalla tulee siivottua oma vaatekaappi ja meikkiboksi ja heitettyä turhat pois. Minulle on kehittynyt jostain syytä tälläinen päähänpinttymä, eikä se nyt välttämättä kovin huono juttu ole.😏

Meikit kerää tosi paljon bakteereja ja varsinkin ne siveltimet ja sienet. Meikkejä on hyvä säilyttää jossain muualla kuin kylpyhuoneessa. Kosteus ja lömpö pilaavat herkästi luomivärit ja puuterit.
 Kylppärin kukka, Asparagus Unelma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti